https://sugamour.lt/wp-content/uploads/2020/02/Untitled-2_0005_Layer-1.jpg

Meistriškumas

Rafinuota elegancija švytintys „Sugamour“ desertai pagaminti pagal autorinę pasaulinio lygio kulinarijos meistrų receptūrą. Jų kūną ir sielą užvaldančio skonio paslaptis –  gamyboje naudojami tik natūralūs bei išskirtiniai komponentai, į cechą atkeliaujantys iš laiko patikrintų tiekėjų Lietuvoje ir visame pasaulyje.

Pusryčiai visą dieną

Tačiau ne ką mažiau nei saldėsius „Sugamour“ myli ir autentišką prancūzišką virtuvę. Įkvėpti jos žavesio ir geriausių šios virtuvės meistrų, sukūrėme itin platų pusryčių meniu, kuriame – net 11 rūšių Benedikto kiaušiniai, čia siūlomi visą dieną. Juk niekada nežinai, kada jų užsigeisi, ar ne?

https://sugamour.lt/wp-content/uploads/2020/02/Untitled-2_0000_Layer-6.jpg
https://sugamour.lt/wp-content/uploads/2020/02/Sugamour_produktai_2-scaled.jpg

Verslo brunch`as

Tuo tarpu pietums restorano virtuvės meistrai siūlo išsirinkti vieną iš keturių verslo brunch‘o rinkinių, kuriuos sudaro nepriekaištingo skonio ir aromato sriubos, salotos ir karštieji patiekalai.

À la carte

„Sugamour“ skonio namų perlas – gurmaniški ir subtilūs šefo patiekalai su prancūzų virtuvės natomis. Šie sezoniniai a la carte patiekalai, gaminami iš šviežių vasaros ir žiemos ingredientų, leidžia Jūsų gomuriui patirti tikrą gamtos skonių harmoniją.

https://sugamour.lt/wp-content/uploads/2020/02/Untitled-2_0001_Layer-5.jpg